Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4
buy synthroid online
Boerderij Op den Haegh | Panningen
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Op den Haegh | Panningen

familie Van der Coelen

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Adres
Heibloemseweg 7
5981 PH Panningen

Openingstijden: 

Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur
 
 

Over deze boerderij
Boerderij Op den Haegh van de familie Van der Coelen is een vermeerderingsbedrijf met 250 zeugen. Dit betekent dat de biggetjes die hier geboren worden, verkocht worden als ze 25 kg wegen.


De moedervarkens (zeugen) worden gehouden in een grote groep. In het voerstation krijgen de zeugen eten. Het voerstation herkent iedere individuele zeug door de zender dat de zeug in haar oor heeft. Vanuit de skybox kun je deze dragende varkens goed zien. Daarnaast kun je ook de moedervarkens met de pasgeboren biggen bekijken en ook de oudere biggen.
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.