buy synthroid online
Boerderij An 'n Dwarsdiek | Ommen
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij An 'n Dwarsdiek | Ommen

Familie Schuldink

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Dwarsdijk 3
7731 RV Ommen

Openingstijden
In de zomerperiode van 10.00 - 20.00 uur 
In de winterperiode van 11.00 - 16.00 uur

 

 

 

Over deze boerderij
Kom varkens kijken en bezoek boerderij An'n Dwarsdiek van de familie Schuldink. Zij willen graag aan u laten zien hoe zij varkens houden. Op het bedrijf leven 1200 moedervarkens en wekelijks krijgen 56 zeugen biggetjes. Er is dus altijd wat te beleven op deze boerderij. Kom varkens en biggetjes kijken. Een bezoek is gratis en je kunt er elke dag, zonder afspraak terecht. 

De varkensstal voldoet aan de eisen van de Maatlat Duurzame veehouderij. Dit houdt in dat bij de ontwikkeling van deze stal extra eisen zijn gesteld aan de reductie van de ammoniakemissie, het welzijn en de gezondheid van de varkens, het energieverbruik, het bedrijf en de omgeving.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.