Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4
buy synthroid online
Wereldierendagtaart voor varkens familie v.d. Ven in Vinkel
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Wereldierendagtaart voor varkens familie v.d. Ven in Vinkel

Op zondag 2 oktober krijgen de varkens van boer Lambère en boerin Mirella van de Ven in Vinkel een werelddierendagtaart. De taart die speciaal gemaakt is door scholieren en bestaat uit voedsel uit de humane voedingsmiddelen industrie. Alleen dit voedsel mag niet meer door mensen geconsumeerd worden en is dus eigenlijk een afvalstof. Van deze producten is een heerlijke taart gemaakt. De producten zijn snoep, koek, groente en fruit. Deze afvalstoffen worden ook in door de krachtvoerfabrikant ook gebruikt als grondstof voor het normale varkensvoer. Maar nu is van deze producten een speciale taart van gemaakt.


Wil jij ook zien hoe de varkens lekker van deze taart smullen? Kom dan zondag 2 oktober om 15.00 uur naar de zichtstal. Iedereen is van harte welkom!