Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4
buy synthroid online
Henk Bleker laat de varkenstaxi aan kinderen zien
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Henk Bleker laat de varkenstaxi aan kinderen zien

Bij de familie Van de Berkmortel in Sint Oedenrode hebben ze een taxibedrijf en een varkensboerderij. Nee geen taxibedrijf voor het vervoer van mensen maar van varkens. Als de varkens van boer A naar boer B moeten of ze worden verkocht voor het vlees, dan kan de boer hun bellen. Zij komen met een super moderne vrachtwagen, waarin de varkens vervoerd worden. Henk Bleker, voorzitter van Vee&Logistiek en Doreen van de Berkmortel hebben gisteren 8 september op de basisschool in Nijnsel laten zien hoe varkens vervoerd worden.

De kinderen vonden het geweldig om mee te maken. Aankomend weekend is het Weekend van het Varken. Op 12 en 13 september kan iedereen zelf komen kijken en ervaren hoe de varkens op de boerderij van de familie Van de Berkmortel leven en verzorgd worden. Kom jij ook kijken. Wil jij ook zien hoe de varkens vervoerd worden of wil hoe het voer gemaakt wordt of wil je gewoon een keer een varken aaien, kom op 12 of 13 september naar boerderij Van de Berkmortel in Sint Oedenrode. De boerderij is gelegen aan de Houtsestraat en aan de Airborneweg. Kom ook, er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.