Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4
buy synthroid online
Eieren met spek
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Eieren met spek

Op 13 en 14 september is iedereen van harte welkom op Boerderij "Aan d'n Herenbosweg". Van 11.00 - 17.00 uur zijn de deuren van de varkenszichtstal geopend, zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe de vleesvarkens op deze boerderij gehouden en verzorgd worden. Vanwege de strenge hygiënewetgeving is het helaas niet toegestaan om in de stal tussen de varkens te komen. Daarom is er bij deze boerderij een aparte ruimte aan de stal gebouwd. Vanuit deze ruimte kan iedereen door ramen in de stal bij de varkens kijken. Wil jij meer weten over het leven op de boerderij, kom dan tijdens het Weekend van het Varken een bezoek brengen aan deze boerderij. Boer Edwin en boerin Elly zijn deze dagen ook aanwezig om iedereen te informeren over de moderne varkenshouderij en vragen te beantwoorden.  Het is nog een bijzondere boerderij ook. De dierenbescherming heeft deze varkensstal beoordeeld met een ster vanwege de diervriendelijke manier waarop de varkens gehouden worden. Tijdens dit weekend worden er allerlei leuke activiteiten op de boerderij georganiseerd. Zowel op zaterdag als op zondag worden van 12.00 tot 14.00 uur eieren met spek gebakken. Dit kan door hulp van de pluimveesector. Enkele kippenboeren en Horster CDA bestuurders zullen heerlijke gezonde eitjes met spek bakken. De eieren zijn beschikbaar gesteld door Marian en Johan Claessens (agrarische ondernemers 2013).

Op zondag 14 september is er ook nog een complete kinderboerderij aanwezig. Ben jij ook nieuwsgierig geworden, kom dan 13 of 14 september naar deze boerderij. Je kunt de boerderij vinden aan de Herenbosweg 38, 5962 NX in Melderslo (Horst).