Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/modules/mod_flexi_tweet/code.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 2 Warning: include(/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/defines.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/stapindestal.nl/httpdocs/libraries/import.php on line 4
buy synthroid online
Henk de Lange nieuwe voorzitter Varkens in Zicht
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Henk de Lange nieuwe voorzitter Varkens in Zicht

Op 20 juni 2013 trad Henk de Lange aan als voorzitter van de stichting Varkens in Zicht. Hij volgt Bennie van Til op die onlangs NVV-voorzitter is geworden.

Henk de Lange (varkenshouder in Ommen) is al verschillende jaren als bestuurslid van de stichting Varkens in Zicht. Hij vindt het een uitdaging om het roer van Bennie van Til over te nemen. Zijn grootste uitdaging is om in de komende jaren nieuwe financiering voor de activiteiten van de campagne Stap in de Stal te vinden.

Sinds 2004 is Bennie van Til verbonden aan de Stichting Varkens in Zicht. Bennie geeft aan dat hij tevreden terug kijkt. In de afgelopen jaren zijn er bruggen gebouwd en verstevigd tussen boer en burger. Daarbij hebben de zichtstallen en het Weekend van het Varken een cruciale rol gespeeld. Zonder financiële ondersteuning van het Productschap Vee en Vlees, het bedrijfsleven en de overheid is dit niet mogelijk.

Henk de Lange voorzitter Varkens in Zicht